Wybierz rodzaj produktu

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA
Cukiernictwo i Piekarstwo | PRENUMERATA

Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” jest w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej. Cechuje nas wysokiej jakości zawartość merytoryczna, a także największa spośród pism branżowych na rynku liczba niezależnych autorów.

Publikujemy praktyczne artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, informujemy o nowościach rynkowych i innowacyjnych rozwiązaniach, przybliżamy światowe trendy, koncepty włoskich i francuskich mistrzów, opinie eksperckie, prezentujemy ciekawe tutoriale, wywiady ze znanymi specjalistami, relacjonujemy najważniejsze w kraju i na świecie wydarzenia branżowe oraz ułatwiamy decyzje zakupowe poprzez tworzenie przeglądów maszyn i urządzeń. Poza tym unowocześniliśmy stronę graficzną naszego pisma, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny sposób i jednocześnie cieszyło oko. „Cukiernictwo i Piekarstwo” to obowiązkowa lektura każdego cukiernika, piekarza i lodziarza!

 

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 169,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

PIZZA | PRENUMERATA

PIZZA | PRENUMERATA
PIZZA | PRENUMERATA

W ostatnich latach powszechność podróżowania na Półwysep Apeniński i liczne programy kulinarne znacznie wpłynęły na świadomość i wymagania klientów restauracji specjalizujących się w produkcji pizzy i włoskich dań. Stąd narodził się pomysł stworzenia ściśle wyspecjalizowanego pisma branżowego, które będzie merytoryczną pomocą dla właścicieli i pracowników pizzerii oraz restauracji oferujących potrawy kuchni włoskiej, a także wszystkich osób związanych z branżą i miłośników tego typu dań.

W kwartalniku „Pizza” znajdą Państwo:
✓ najnowsze trendy i technologie, wiedzę o surowcach, dodatkach, i urządzeniach;
✓ artykuły niezależnych autorów, opinie ekspertów i praktyków, porady biznesowe;
✓ wywiady z mistrzami zawodu oraz relacje z targów zagranicznych.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 108,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
  • nowość

Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Cukierniczo-piekarskie receptury 2017
Cukierniczo-piekarskie receptury 2017

Ekskluzywny album z recepturami cukierniczo-piekarskimi zgrupowanymi wokół najważniejszych świąt i wydarzeń w ciągu roku powstał przy współpracy z czołowymi firmami branży piekarsko-cukierniczej. Prezentowane w nim receptury pomogą rozwinąć własną firmę oraz umożliwią Państwu zapoznanie się z najnowszymi trendami cukierniczo-piekarskimi.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 78,75 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Receptury lodziarskie 2017

Receptury lodziarskie 2017
Receptury lodziarskie 2017

„Receptury lodziarskie” to po raz pierwszy wydany w Polsce album zawierający unikalne receptury lodziarskie. Ogromny postęp w zakresie maszyn do produkcji lodów oraz komponentów lodziarskich przyniósł całkiem nowe możliwości. Potrzebne są jednak konkretne rozwiązania, by je wykorzystać. Klienci są coraz bardziej wymagający.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 49,00 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2017

Wydanie świąteczne.

W numerze m.in. kondycja słodkiego sektora, podsumowanie 2017 roku w branży, klasyfikacja zakładów rzemieślniczych, produkcja pierników, wypieki z dodatkiem mąki jęczmiennej, poznańskie rogale świętomarcińskie, tatarczuch, red velvet cake, Montebianco, gorąca czekolada, jak kupować maszyny i urządzenia?, świąteczne tutoriale oraz prezentacje urządzeń cukierniczych.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11/2017

Głównym tematem wydania jest zdrowa rewolucja w piekarni i cukierni.

W numerze m.in. wywiad z Roberto Botturim – szefem kuchni i atletą, zastosowanie oleju roślinnego w piekarstwie, wypieki ze szpinakiem, przetwory owocowe, oliwa z oliwek w czekoladzie, substancje spulchniające ciasto, Schwarzwälder Kirschtorte, nietypowe formy pieczywa, uroki konkurencji, chłodnictwo, przegląd urządzeń chłodniczych oraz co zrobić, gdy konkurent nieprawidłowo oznacza towary.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2017

Wydanie na Halloween.

W numerze m.in.: wywiad z Arielem Segesserem, Halloween w Polsce, sytuacja na rynku hurtowym, gazy techniczne i spożywcze, metody utrwalania żywności w cukiernictwie i piekarstwie, wyroby z kaszą jaglaną, cantuccini, tozzetti i scroccadenti, nietypowe dodatki do chleba, rogalikarki, świat czekoladowych trendów, kontrole zewnętrzne w zakładach piekarsko-cukierniczych oraz tutoriale Minionek na Halloween i Cukiernicze hokus-pokus.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2017

Głównym tematem wydania jest odpowiedź na pytanie „Dokąd zmierza cukiernictwo?”

W numerze m.in. brak pracowników – rosnący problem rzemiosła, prestiż słodkiego zawodu, technologiczne uwarunkowania procesu miesienia ciasta, figi i daktyle, kakao czy karob?, syropy cukrowe, wyroby piekarskie z mąką kasztanową, zuccotto, jak ubijać masy? – technologia produkcji i maszyny, bezcukrowe masy czekoladowe oraz tutoriale „Wiatr w żagle!” i „Tort opona off-road”.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2017

Głównym tematem wydania są sposoby na wzbogacenie smaku pieczywa.

W numerze m.in. chleby z warzywami, jakość wypiekowa mąki z płaskurki, wpływ produktów mlecznych na pieczywo, wywiad z Carlem Pozzą, cannoli siciliani, kremy muślinowy i Chantilly, czekoladowe superfood, żele i żelki, pozasądowe i sądowe rozstrzyganie sporów, food trucki, tutoriale kolorowe motyle i owocowe zwierzaki oraz prezentacje pieców.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2017

Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2017
Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2017

Wydanie na sezon owocowy.

W numerze m.in. wywiad z mistrzem dekoracji Beppem Tononem, orzeźwiająca moc sorbetów, jak uatrakcyjnić pieczywo? – chleby z dodatkiem owoców i orzechów, nowe wyzwania w produkcji ciasta kruchego, jagodzianki, Linzer Torte, woda w procesie produkcji pieczywa, odrodzenie orkiszu – zastosowanie w piekarstwie, miesiarki piekarnicze, (nie)zastąpiony tłuszcz kakaowy, tutorial tort leniwiec oraz niezależny przegląd miesiarek.

Dostępność: dostępny

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 23,00 zł
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl