Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 1-2/2018

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 1-2/2018 znajdziesz także:

Wnętrza
– Pieczywo w roli głównej. Niezwykłe piekarnie za granicą
Wywiad
– Droga do sukcesu polskiego piekarza. Rozmowa z Markiem Chmielarzem
Technologie, surowce, receptury
– Obróbka ciasta przed wypiekiem. Cz. I – spoczynek, dojrzewanie i dzielenie ciasta
– Olej palmowy w piekarstwie i cukiernictwie. Szkodliwy czy zdrowy?
– Stabilizatory produktów śmietanowych
Tradycyjne wypieki
– Ziemniaki na słodko. Kaszubski sernik z ziemniakami
– Rury poznańskie
Z różnych stron świata
– Semifreddo. Półzimny deser lodowy
– Kolory karnawału w cieście arlekin
Maszyny i urządzenia
– Jak wybrać odpowiednią krajalnicę?
– Prezentacje krajalnic
Świat czekolady
– Techniki dekorowania wyrobów czekoladowych. Dekoracje na pralinach
Krok po kroku
– Papierowa orchidea
– Sukulenty. Oryginalna ozdoba tortów
Głos z branży
– Rynek branży cukierniczej przewartościowuje się
Prawo
– Zmiany w zakresie zatrudnienia i wynagrodzenia
– Sukcesja przedsiębiorstwa. Zmiany w sukcesji firm po śmierci właściciela
Rynek
Kalendarium
Inspirujące KOLORY w dekoracjach cukierniczych
Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl