Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 10/2017

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 10/2017 znajdziesz także:

Wywiad – Uśmiech klienta jest największą nagrodą. Rozmowa z Arielem Segesserem
Zdaniem praktyków – Halloween w Polsce. Zysk czy psikus?
Raport – Jak wygląda sytuacja na rynku hurtowym w Polsce?
Technologie, surowce, receptury
– Jak zachować świeżość? Gazy techniczne i spożywcze
– Metody utrwalania żywności w cukiernictwie i piekarstwie. Dodatki naturalne
– Wyroby z kaszą jaglaną. Innowacja w branży piekarskiej i cukierniczej
– Hubertus
– Dyniowe babeczki z serkiem kremowym
– Marchewkowy tort serowy
Z różnych stron świata
– Cantuccini, tozzetti i scroccadenti. Ciastka do „świętego wina”
– Nietypowe dodatki do chleba. Sposób na wzbogacenie oferty piekarni
Maszyny i urządzenia – Rogalikarki. Technologia w służbie smaku
Świat czekolady – W świecie czekoladowych trendów
Krok po kroku
– Minionek na Halloween
– Cukiernicze hokus-pokus. Dekoracja tortu na Halloween
Prawo – Umowa dostawy a zabezpieczenie interesów odbiorcy
Bezpieczeństwo w piekarni i cukierni – Kontrole zewnętrzne w zakładach piekarsko-cukierniczych
Rynek
– Aktualności
– Bakepol. Smak dobrego pieczywa i doskonałych wyrobów cukierniczych
– Słodkie mistrzostwa. Cukiernicy i piekarze na szosie
– Święto Chleba i Piernika w Jaworze. Słodki rekord pobity!
Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl