Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 11/2017

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 11/2017 znajdziesz także:


Wywiad – Roberto Botturi. Szef kuchni i atleta
Raport – Uroki konkurencji
Technologie, surowce, receptury

– Ciasto rośnie jak na drożdżach. Substancje spulchniające
– Jaki olej roślinny zastosować w piekarstwie?
– Green power. Wypieki ze szpinakiem
– Korzystaj z owoców przez cały rok!
Z różnych stron świata
– Schwarzwälder Kirschtorte. Czereśniowy Czarny Las
– Chleb tramwaj i inne nietypowe formy pieczywa
Maszyny i urządzenia
– Zimna rewolucja zmienia obraz branży
– Przegląd urządzeń chłodniczych
Świat czekolady – Oliwa z oliwek w czekoladzie. Czy wyjdzie nam na zdrowie?
Krok po kroku – Ptaszki weselne. Oryginalny topper na tort
Prawo – Jak prawidłowo oznaczać towary i co zrobić, gdy konkurent robi to źle?
Warto wiedzieć – Jak utrzymać czystość w zakładach piekarsko-cukierniczych?
Rynek – Aktualności
Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl