Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 12/2017

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 12/2017 znajdziesz także:


Raport
– Kondycja słodkiego sektora
– Podsumowanie 2017 roku w branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej
– Klasyfikacja zakładów rzemieślniczych. Rankingi czy standaryzacja usług?
Technologie, surowce, receptury
– Produkcja pierników. Zapach i smak Bożego Narodzenia
– Wypieki z dodatkiem mąki jęczmiennej
Tradycyjne wypieki
– Poznańskie rogale świętomarcińskie
– Tatarczuch. Słodki chleb z gryki
Z różnych stron świata
– Red velvet cake. Nie tylko dla zakochanych
– Montebianco czy Mont Blanc? Francusko-włoski spór o przysmak z kasztanów
Maszyny i urządzenia
– Jak kupować maszyny i urządzenia?
– Prezentacje urządzeń cukierniczych
Świat czekolady – Gorąca czekolada. Współczesny napój bogów
Krok po kroku
– Piernikowa szopka bożonarodzeniowa
– Zimowe renifery
Bezpieczeństwo w piekarni i cukierni – Transport i magazynowanie w zakładach piekarsko-cukierniczych. Bezpieczeństwo i ergonomia
Rynek
– Aktualności
– Cake Designers World Championship
– Cake International Birmingham
– Konkurs Dekoracji Tortów w Mińsku
Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl