Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 4/2018

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 4/2018 znajdziesz także:

Zdaniem ekspertów
– Czy istnieje magiczna receptura?

Wywiad
– Magia chleba. Połączenie innowacji z tradycją
Rozmowa z Nico Carlucciim

Technologie, surowce, receptury
– Jak tworzyć receptury piekarskie?
– Recepta na idealny biszkopt
– Polepszacze piekarskie. Wymóg naszych czasów?

Z różnych stron świata
– Lemon curd. Bogactwo i wyrazistość smaku

Maszyny i urządzenia
– Ubijanie mas cukierniczych. Technologia i niezbędne maszyny
– Przegląd ubijaczek

Świat czekolady
– Zasady tworzenia mas czekoladowych

Krok po kroku
– Niepowtarzalny tort komunijny dla dziewcząt i chłopców
– Literkowe ciasto. Pâte sablée w niezwykłej odsłonie

Bezpieczeństwo w piekarni i cukierni
– Zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego cukierniczo-piekarskim produktom

Rynek
– Expo Sweet 2018. Rekordowe pod każdym względem
– Innowacje na rynku słodyczy!
– Europain 2018. Kopalnia pomysłów

Prezentacje produktów

 

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl