Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2017

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 5/2017 znajdziesz także:
Wywiad – Mistrzyni dekoracji. Francesca Speranza
Raport – Półprodukty do dekoracji cukierniczych. Zrób to sam!
Głos z branży – Cała branża na rowery!
Technologie, surowce, receptury
– Pieczywo rustykalne. Tradycyjny smak wymaga czasu
– Możliwości wykorzystania sezamu w piekarstwie
– Różne odsłony ciasta parzonego
– W świecie kremów. Kremy chiboust i dyplomatyczny
– Hubertus
Z różnych stron świata
– Carasau i puccia. Regionalne chlebki z Włoch
Maszyny i urządzenia
– Dzielenie, znakowanie i zaokrąglanie ciasta. Ręczne czy maszynowe?
– Prezentacje
Trendy – Wpływ surowców na sensorykę słodyczy
Rynek lodów – Bombowe desery lodowe
Krok po kroku
– Kwiatowa dekoracja ślubna
– Kwiaty w roli głównej
Prawo – Pozasądowe i sądowe rozstrzyganie sporów. Część I
Rynek
– Rekordowe SweetTARGi
– EuroGastro & WorldHotel 2017
– 91. edycja targów Internorga
Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl