Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 5/2018

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 5/2018 znajdziesz także:

Trendy
– Czerń. Hit w branży piekarsko-cukierniczej?

Zdaniem ekspertów
– Wielki spór. Gdzie leży granica między lodziarstwem rzemieślniczym a przemysłowym?

Rozmowy z mistrzami
– Zaczarowany świat Marii Teresy Perez

Technologie, surowce, receptury
– Kwasy piekarskie w produkcji pieczywa
– Minidesery. Małe co nieco!

Tradycyjne wypieki
– Kaszubski młodzowy kuch. Regionalna kuchnia Kaszub. Rozmowa z Zytą Górną

Receptury mistrzów
– Grissini. Paluszki chlebowe

Maszyny i urządzenia
– Zmiany w chłodnictwie!
– Prezentacje chłodnicze

Świat czekolady
– Jak rozróżniać ziarna kakaowca?

Krok po kroku
– Marmur i kryształ. Elegancka ozdoba tortów

Prawo
– RODO. Najistotniejsze zmiany w ochronie danych osobowych

Marketing
– Jak rozwijać biznes piekarniczy w czasach dużej konkurencji? Cz. I. Wybór strategii sprzedażowej

Rynek
– Aktualności
– Sweettargi 2018. Cukiernik plus dekorator
– EuroGastro i WorldHotel 2018

Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl