Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 6/2017

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 6/2017 znajdziesz także:
Wywiad – Mistrz dekoracji. Beppo Tonon
Technologie, surowce, receptury
– Jagodzianki. Tradycja i nowoczesność
– Nowe wyzwania w produkcji ciasta kruchego
– Woda w procesie produkcji pieczywa
– Odrodzenie orkiszu. Zastosowanie w piekarstwie
– Torcik szpinakowo-serowy
– Placek wiśniowy z miasteczka Twin Peaks
– Ostre mango
Z różnych stron świata
– Jak uatrakcyjnić pieczywo? Chleby z dodatkiem owoców i orzechów
– Linzer Torte. Tarta wyjątkowa
Maszyny i urządzenia
– Miesiarki piekarnicze. Wybór ma znaczenie
– Przegląd miesiarek
Świat czekolady – (Nie)zastąpiony tłuszcz kakaowy. Masy czekoladowe i czekoladopodobne
Rynek lodów
– Orzeźwiająca moc sorbetów
– Jak przygotować wsad do sorbetów ze świeżych owoców?
Krok po kroku – Tort leniwiec
Prawo – Pozasądowe i sądowe rozstrzyganie sporów. Część II
Bezpieczeństwo w piekarni i cukierni – Ocena ryzyka zawodowego dla prac piekarsko-cukierniczych
Głos z branży – Cake International Londyn 2017
Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl