Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 7-8/2017

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 7-8/2017 znajdziesz także:


Wywiad – Gata z Vicenzy. Ciasto z kotem
Raport – Food trucki. Nowa kultura konsumpcji czy chwilowa moda?
Technologie, surowce, receptury
– Jakość wypiekowa mąki z płaskurki
– Wpływ produktów mlecznych na pieczywo
– Żele i żelki. Gwarancja ciekawego wyglądu i smaku
– W świecie kremów. Kremy muślinowy i Chantilly
– Torcik egzotyczny
– Chleb Grillowy
– Truskawkowe softy
Z różnych stron świata
– Jak wzbogacić smak pieczywa? Chleby z warzywami
– Cannoli siciliani. Sycylijskie rurki
Maszyny i urządzenia
– Piec. Serce zakładu
– Prezentacje pieców
Świat czekolady – Czekoladowe superfood. Jedz na zdrowie!
Krok po kroku
– Kolorowe motyle
– Owocowe zwierzaki. Uśmiech i zadowolenie najmłodszych gwarantowane
Prawo – Pozasądowe i sądowe rozstrzyganie sporów. Część III
Warto wiedzieć – Lodowaty prysznic. Spór o lody Ballino
Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl