Cukiernictwo i Piekarstwo | nr 9/2017

Dostępność: dostępny
Cena: 23,00 zł 23.00
zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy
ilość egz.
dodaj do przechowalni

Opis

W numerze 9/2017 znajdziesz także:

Zdaniem mistrzów – Dokąd zmierza cukiernictwo?

Raport – Brak pracowników. Rosnący problem rzemiosła

Technologie, surowce, receptury

– Technologiczne uwarunkowania procesu miesienia ciasta

– Figi i daktyle. Egzotyka w branży piekarsko-cukierniczej

– Kakao czy karob? Trudny wybór

– Syropy cukrowe. Rodzaje i zastosowanie

– Torcik egzotyczny

– Bułki O!MegaKorn

Z różnych stron świata

– Wyroby piekarskie z mąką kasztanową. Słodkie i oryginalne wypieki

Zuccotto. Niezwykły Hełm Katarzyny

Maszyny i urządzenia

– Jak ubijać masy? Technologia produkcji i niezbędne maszyny

– Prezentacje ubijaczek

Świat czekolady – Bezcukrowe masy czekoladowe. Przyszłość czy niszowy kierunek rozwoju?

Krok po kroku

– Wiatr w żagle!

– Tort opona off-road

Prawo – Umowa zlecenie. Mniej atrakcyjna dla pracodawców?

Głos z branży – Prestiż słodkiego zawodu. Piekarz i cukiernik w oczach społeczeństwa

Prezentacje produktów

Dane techniczne

Typ produktu Czasopisma

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl